Schilderwerk is maatwerk

Sinds november 2002 is in Elsloo Schildersbedrijf Ropé gevestigd. Dit jonge en dynamische bedrijf richt zich vooral op particulier onderhoud en renovaties, maar ook winkel- en bedrijfspanden worden regelmatig aangepakt. Dit alles met de beste producten en moderne technieken, waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Graag adviseren wij u hierin en laten u zien dat mooi schilderwerk niet duur hoeft te zijn.

Schilderwerk wordt om 2 redenen toegepast: bescherming en verfraaiing.
Bescherming is noodzakelijk om uw pand in een goede staat te brengen en te behouden, zowel binnen als buiten. Regelmatig onderhoud werkt hierin kostenbesparend. Steeds vaker maken wij dan ook onderhoudsplannen die op maat voor uw pand gemaakt worden. Hierbij maken we een kostenbegroting voor 10 jaar en krijgt u als klant over de gehele periode schriftelijke garantie!!

Verfraaiing is vaak net zo belangrijk: in uw huis creëert u uw eigen sfeer door een nieuw kleurtje, nieuw behang of een mooie decoratieve techniek. Ook de buitenkant van uw huis kan hierin een bijdrage leveren. Denk hierbij aan het schilderen van bijvoorbeeld de gevels van uw pand. Hiermee geeft u het pand een geheel nieuwe uitstraling. Ook in het maken van een juiste kleurcombinatie geven wij u graag advies.

Onderhoudsschilderwerk is niet een kwestie van een nieuw laagje verf op de ondergrond aanbrengen. Kennis inzake constructie, ondergrond, eisen en wensen is van belang om een goede voorbewerking en afwerking te realiseren. Door de toepassing van de juiste technieken en materialen is ons streven om het onderhoud, op de lange termijn, zo voordelig mogelijk te houden.
 
 
 Woonhuis interieur

Bekijk alle projecten